Hero image for Sportclubs krijgen subsidiepot voor ledverlichting in 2020 niet leeg!
Icon for USP: Specialist in duurzame ledverlichting - Industrielux
Specialist in duurzame ledverlichting
Icon for USP: Tot 7 jaar garantie op  duurzame verlichting - Industrielux
Tot 7 jaar garantie op duurzame verlichting
Icon for USP: Led armaturen van Nederlands fabricaat - Industrielux
Led armaturen van Nederlands fabricaat

Sportclubs krijgen subsidiepot voor ledverlichting in 2020 niet leeg!

Tennishal LED Lijn Verlichting
nieuws

Voor de regeling ‘stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties’ heeft de overheid een subsidiepot beschikbaar gesteld voor 2020. Deze subsidie kan door sportclubs onder andere gebruikt worden om ledverlichting te plaatsen. Ook wel bekend als de BOSA-subsidie.

Voor deze subsidies is 87 miljoen euro beschikbaar gesteld in 2020. Het budget wordt verdeeld op basis van binnenkomst van de aanvragen. De regeling subsidieert 20 procent van de kosten van de investering inclusief btw. Per organisatie geld een maximum subsidiebedrag van 2,5 miljoen per kalenderjaar. Sportclubs mogen meerdere aanvragen indienen voor energiebesparende maatregelen.

Per eind juni 2020 is er nog ruim 65 miljoen euro beschikbaar in deze subsidiepot. Dat betekent dat er slechts 22 miljoen euro subsidie is aangevraagd in de eerste helft van het kalenderjaar. Daarmee lijkt het erop dat de subsidiepot in 2020 niet leeg raakt. Als de aanvragen in de tweede helft van dit jaar ongeveer gelijk blijven, zal grofweg gezegd de helft van het subsidiebudget overblijven.


Lees verder ›

Ook uw sportclub voorzien van duurzame led-verlichting of alleen meer informatie?

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van het beste lichtadvies. Neem contact op via 0546-441555 of info@tndduurzaam.nl

Lijnverlichting sport tennisbaan
Ledpaneel zorg fysio sport