Hero image for Verlichtingsproject Emergo Prefab
Icon for USP: Specialist in duurzame ledverlichting - Industrielux
Specialist in duurzame ledverlichting
Icon for USP: Tot 7 jaar garantie op  duurzame verlichting - Industrielux
Tot 7 jaar garantie op duurzame verlichting
Icon for USP: Led armaturen van Nederlands fabricaat - Industrielux
Led armaturen van Nederlands fabricaat

Verlichtingsproject Emergo Prefab

Kantoorverlichting 2
blog

Emergo Prefab is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van prefab bouwcomponenten zoals prefab daken, prefab wanden, prefab dakkapellen en prefab woonmodules. Ook ontwikkelt Emergo een modulair prefab woningconcept. “We zijn gevestigd in Stadskanaal en Almelo en zijn door heel Nederland actief met montageteams. Emergo staat voor plezierig wonen voor iedereen. We willen met onze producten, oplossingen en expertise een vernieuwende bijdrage leveren aan de Nederlandse woonomgeving,” aldus Ben Mateman, inkoper bij Emergo.

TND / INDUSTRIELUX
TND Duurzaam / Industrielux is ingeschakeld om advies te geven over de verlichting in het nieuw te bouwen bedrijfspand van Emergo te Almelo. “We hebben de betrokken partijen aan de hand genomen, uitleg gegeven over de te maken keuzes en daarop een aantal mogelijkheden getoond. Toen duidelijk werd in welke hoek we voor hen konden zoeken, was het voor ons helder dat Koopman Interlight perfect aansloot bij de wensen. In dit stadium zijn we nader in gesprek gegaan met de geselecteerde installateur Wijco Technics, om te zien waar we hen nog verder konden ondersteunen. Dit hebben we kunnen doen door materialen compleet stekerbaar voor te bereiden in 230V en Dali. Verder zijn alle materialen just in time aangeleverd, wat de mogelijkheid op beschadiging en vermissing minimaliseert.”

BETROKKEN PARTNER
Deze werkwijze sluit perfect aan bij de gedachtegang van TND Duurzaam. “Wij brengen namelijk met de labels Industrielux en Industriezon, in goed overleg met installerende partijen, passende licht- en zonnestroomadviezen uit in de markt. Door in projecten vergaand mee te denken in de processen, benadrukken we dat we een betrokken partner zijn en geen standaard dozenschuiver.

FRAAI EINDRESULTAAT
De combinatie van de uitstekende kwaliteit en goede ondersteuning door Koopman tijdens het proces en in de toekomst heeft het voor ons tot een prima en zorgeloos project gemaakt. Het fraaie eindresultaat voldoet aan de wensen van de klant en TND is trots dat het wederom een tof project heeft mogen realiseren en haar label Industrielux hiermee verder op de kaart zet,” aldus Dick Nijhuis, eigenaar TND Duurzaam.

Lees verder ›
LED Panelen Kantoortuin
Kantoorverlichting
Kantoorverlichting 3
Conferentieruimte verlichting
Kantoor gang verlichting
Kantoor Kantine Downlights LED
Kantoorverlichting downlights
Vergaderruimte verlichting
Vergaderruimte verlichting 2