Hero image for Nederlandse fabrikant Lednovate
Icon for USP: Specialist in duurzame ledverlichting - Industrielux
Specialist in duurzame ledverlichting
Icon for USP: Tot 7 jaar garantie op  duurzame verlichting - Industrielux
Tot 7 jaar garantie op duurzame verlichting
Icon for USP: Led armaturen van Nederlands fabricaat - Industrielux
Led armaturen van Nederlands fabricaat

Nederlandse fabrikant Lednovate

Lednovate linea
blog

TND Duurzaam is partner van Lednovate B.V.

Lednovate is een Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige ledverlichtingsarmaturen voor de industriële markt. Tegen de trend in hebben zij de stap genomen zowel de ontwikkeling als de productie van hoogwaardige ledarmaturen in eigen beheer in Nederland uit te voeren. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij, naast de hoogst haalbare kwaliteit, ook een optimale service en garantie kan waarborgen.

De armaturen van Lednovate zijn uniek qua prestaties en levensduur. Tevens produceren zij projectmatig ook maatwerk producten die naadloos aansluiten aan de wensen van de klant. Naast de productie van deze hoogwaardige led armaturen, kunt u bij Lednovate terecht voor een volledig advies. Lednovate produceert armaturen die ruim voldoen aan de eisen volgens de NEN-EN 12464-1/2 normen. Bij Lednovate zoeken ze naar de beste oplossing voor elk vraagstuk. Daarin spelen flexibiliteit, creativiteit en advies op maat een cruciale rol voor hen als organisatie. De kwaliteitsnorm van de producten zijn zeer hoog, evenals de normen en waarden als het om klantbediening gaat.

De verkoop van de producten vindt plaats via een partnernetwerk van vooraanstaande elektrotechnische groothandels waardoor Lednovate zich volledig kan focussen op de verdere innovatie, doorontwikkeling en productie van de innovatieve armaturen.

Vragen of interesse in de producten van Lednovate? Neem contact met ons op via 0546 441 555 of info@industrielux.nl

Lees verder ›