Hero image for Toepassingsgebieden
Icon for USP: Specialist in duurzame ledverlichting - Industrielux
Specialist in duurzame ledverlichting
Icon for USP: Tot 7 jaar garantie op  duurzame verlichting - Industrielux
Tot 7 jaar garantie op duurzame verlichting
Icon for USP: Led armaturen van Nederlands fabricaat - Industrielux
Led armaturen van Nederlands fabricaat

Waar kan onze verlichting worden toegepast

Door ons brede assortiment kunnen wij voor elk gewenste ruimte verlichting bieden, zowel binnen als buiten. Onze producten zijn bestand tegen extreme omstandigheden. Ook bieden wij waterproof armaturen voor vochtige ruimtes. Kies hieronder het toepassingsgebied waarvoor u verlichting nodig hebt om meer informatie te zien. Staat uw toepassing er niet tussen? Neem contact op over de mogelijkheden.

Meer over onze Werkwijze

Lichtplan Lichtontwerp 3 D LED

01

Lichtontwerp

Wij ontwerpen een lichtplan waarbij wij uitgebreid uitleg en toelichting bieden. Door onze kennis en ons brede assortiment kunnen wij verlichting bieden voor elke gewenste ruimte. Aan de hand van het lichtplan maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Lichtplan Lichtontwerp 3 D LED2

02

Lichtadvies

Doordat wij kennis hebben van de wet- en regelgeving met betrekking tot verlichting in uw leer-, werk- en sportomgeving kunnen wij u voorzien van een maatwerk advies voor uw verlichting. Onze producten voldoen ruimschoots aan de kwaliteitseisen die vanuit de overheid verplicht wordt gesteld.

LED Stekerbare oplossing prefab maatwerk

03

Prefab & Maatwerk

Wij bieden complete prefab verlichtingssystemen op maat. Dat betekent dat het systeem volledig stekerbaar wordt geleverd. Hierdoor verloopt de installatie gemakkelijk en snel.

LED Verlichting Levering

04

Levering

Wij leveren verlichting op elke gewenste locatie. Wij verzorgen de levering dan zelf of werken samen met een betrouwbare transporteur. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om u volledig te laten ontzorgen. Wij verzorgen dan de montage in samenwerking met ervaren en betrouwbare installateurs uit ons netwerk.

Nazorg

05

Nazorg

Bent u tevreden met de producten en diensten? Wilt u nog extra informatie? Wij vinden goede nazorg belangrijk en nemen alle tijd voor u.

Wij zetten graag een stapje extra. Wij bieden naast (standaard) productgarantie ook garantie op een hoog rendement.

Van een maatwerk advies voor uw verlichting, tot de realisatie van een duurzame en besparende oplossing bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben o.a. verduurzaamd voor