Icon for USP: Specialist in duurzame ledverlichting - Industrielux
Specialist in duurzame ledverlichting
Icon for USP: Tot 7 jaar garantie op  duurzame verlichting - Industrielux
Tot 7 jaar garantie op duurzame verlichting
Icon for USP: Led armaturen van Nederlands fabricaat - Industrielux
Led armaturen van Nederlands fabricaat

Magazijn & Logistiek

Group 508
Lijnverlichting LED Magazijn

In magazijnen en logistieke ruimten brand verlichting vaak meer dan 8 uur per dag doordat er continu of in ploegendienst wordt gewerkt. Het is dan van belang om te beschikken over goede, energiezuinige verlichting met een lange levensduur.

In dergelijke ruimten wordt vaak gewerkt met interne transportmiddelen zoals heftrucks of reachtrucks. Hiervoor is goede verlichting van essentieel belang om veilig te kunnen werken. Daarnaast kan het vervangen van conventionele magazijnverlichting voor led magazijnverlichting een forse besparing opleveren op de energiekosten. Daarnbij heeft ledverlichting lagere onderhoudskosten door de langere levensduur van het armatuur. Door de vele branduren heeft de investering om over te stappen op ledverlichting een korte terugverdientijd.

Ledverlichting geeft een betere kleurweergave en een hogere lichtopbrengst (lux) dan conventionele verlichting. Naast de directe financiële voordelen kan ledverlichting bijdragen aan verbeterde werkprestaties, minder fouten en uitval, betere veiligheid en minder ziekteverzuim.

In magazijnruimten waar de gangpaden bemand zijn worden, is een minimum hoeveelheid van 150 Lux verplicht en in logistieke expeditie- en/of verpakkingsruimten een minimum van 300 Lux.

Lees verder ›
Lijnverlichting magazijn
LED Lichtlijn Magazijn Logistiek